Open menu
Werken Bij DSG logo

Onze expertises

DSG biedt carrièremogelijkheden binnen verschillende expertises. Op deze pagina vind je onze vakgebieden, met de daarbij horende vacatures.

Alle vacatures bekijken

Commercie

Als handelsorganisatie zijn de commerciële functies van vitaal belang en daarom investeren we veel in onze collega’s en talenten. Bij DSG is commercie erg divers. Maar in de kern komt het op hetzelfde neer, jij bent dé vertegenwoordiger van DSG uit naam van de formule waar je voor werkt.

Een medewerker van DSG is bezig met programmeren.

E-commerce & IT

We zijn ervan overtuigd dat digitalisering ons bedrijf helpt om nu en in de toekomst succesvol te zijn en te blijven. Door te digitaliseren geven we onze klant de middelen in handen om zijn werk makkelijker en sneller te doen. IT speelt een cruciale rol in de groeistrategie van DSG. 

Logistiek

Het kloppend hart van de organisatie. We zijn toeleverancier van bouwend Nederland. En voor het grote deel is dit een logistiek proces. In onze vestigingen werken mensen met oog voor de klant. Of je nou werkt aan de balie of achter de schermen in het magazijn, je bent onderdeel van onze logistiek.

Een medewerker van Stiho is aan het werk in het magazijn.

Staf & Support

Bij ons werken niet alleen vakmensen maar ook specialisten op het gebied van HR, Marketing, Learning & Development, Finance, Communicatie en Recruitment. Al deze specialisten vallen bij ons onder de expertise Staf & Support en werken vanuit de Werkplaats, ons kantoor in Nieuwegein.

Projecten

We hebben bij DSG een heel projecten landschap waarin diverse projecten worden opgezet en uitgevoerd. Het bevorderen van kennisdeling staat hierin centraal. Hierin werken we nauw samen en hebben we aandacht voor details. Zo blijven we ons anno 2021 ontwikkelen.

Lachende collega.
Werken Bij DSG logo

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe vacatures en ander nieuws

VacaturesExpertisesStages & Traineeship
© 2022 DSG. Alle rechten voorbehouden.
Privacy BeleidDisclaimer