Open menu
Werken Bij DSG logo

De beste werkgever uit je carrière!

Onze werkbelofte:
De beste tijd uit je werkzame leven!

Werken met onze handen. Werken met ons brein. Met het hart op de juiste plek.

Dat is wat we doen bij DSG. Met volle passie, iedere dag weer. Dat is Samen bouwen aan beter bij DSG. Dit begint bij onze ambitie als beste werkgever:

Jouw tijd bij DSG moet de beste periode zijn in je carrière.

Dat bereiken we door onder meer door volop te investeren in de ontwikkeling van onze collega’s. Bij DSG willen we je de ruimte geven om te ontdekken wat jouw talent is. We zijn een bedrijf dat groot is geworden door aanpakken, ondernemerschap en oog voor elkaar.

DSG heeft een score van 8 in de koplopersgroep van ‘Beste Werkgever’ met drie business units die eind 2022 zijn uitgeroepen tot ‘Worldclass Workplace’.

En onze ambitie is hierin te blijven groeien en een nog betere werkgever te worden door betekenisvol te zijn én te blijven voor onze medewerkers én de organisatie. 

Meer over DSG en onze formules

Wil je meer weten over onze organisatie? Bekijk dan deze video of lees verder.

Deze formules zijn onderdeel van DSG

Met de formules Stiho, Giebels, Qoqon, Baars & Bloemhoff, Broeinest en Bouwmaat bedienen wij verschillende doelgroepen met materialen, gereedschappen, diensten, advies en inspiratie. Elke formule heeft een eigen assortiment gericht op een specifiek segment van de bouwindustrie.

Twee Stiho medewerker zijn druk bezig met hun werk.

Stiho is al sinds 1926 dé groothandel in bouwmaterialen, hout en plaat en levert aan bouwend Nederland. Met meer dan 20 vestigingen door heel Nederland is Stiho altijd dichtbij, met een goed gesorteerd assortiment afgestemd op de doelgroep.

Vacatures bekijken

Met een jonge club mensen van gemiddeld 35 jaar, speurt Baars & Bloemhoff internationale markten af op zoek naar nieuwe materialen en merken die interieurs in Nederland mooier kunnen maken. Een keur aan exclusieve materialen en merken is inmiddels uit voorraad leverbaar.

Twee Baars & Bloemhoff nemen samen hun werk door achter een computer.
Medewerker van Broeinest staat voor een kast.

Broeinest is dé materialenbibliotheek en ontmoetingsplek voor (interieur)architecten en ontwerpers. Broeinest is opgericht door Baars & Bloemhoff en brengt producenten, merken en materialen samen om zo de (interieur)architect en ontwerper, beter te bedienen, begrijpen en bereiken.

Bouwmaat is dé Nederlandse groothandel voor bouwmaterialen en is gebouwd op één grondgedachte: alles voor slimmer bouwen. Bouwmaat biedt de vakman alles op het gebied van bouw, hout, sanitair, elektra, gereedschappen, ijzerwaren, verf en keukens.

Twee Bouwmaat medewerkers genieten in de pauze van kopje koffie.
Werken Bij DSG logo

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe vacatures en ander nieuws

VacaturesExpertisesStages & Traineeship
© 2022 DSG. Alle rechten voorbehouden.
Privacy BeleidDisclaimer