Open menu
Werken Bij DSG logo

Disclaimer

DSG bestaat uit meerdere formules. Met deze website willen wij je een zo goed mogelijk beeld van de mogelijkheden binnen DSG bieden. Wij streven ernaar om de informatie die wij je daartoe aanbieden zo actueel mogelijk te houden, maar kunnen dat nooit garanderen. De informatie is daarom vrijblijvend, je kunt er geen rechten aan ontlenen. Wij zijn niet aansprakelijk voor enige schade door het gebruik van de informatie op deze website. Wij lichten dat hieronder nader toe.

Onze rechten
Wij zijn eigenaar van onze website en alle informatie die daarop staat, van foto’s tot teksten. Je mag zonder onze toestemming geen materiaal gebruiken, op welke manier dan ook.

Ontvangen van berichten
Als je via de website berichten naar ons stuurt, of solliciteert, kan het onverhoopt gebeuren dat deze niet aankomen. De kans hierop is erg klein. Gebeurt dat helaas toch, dan zijn wij niet aansprakelijk voor de gevolgen van het niet door ons ontvangen van je bericht of sollicitatie.

Wijzigen van de informatie en website
Onze website is altijd in beweging. Informatie kan altijd worden gewijzigd, aangevuld of verwijderd. Je kunt er geen rechten aan ontlenen.

Verwijzingen naar andere websites
We verwijzen soms naar andere websites. Dit zijn de formules van DSG, maar soms ook partners die bijvoorbeeld het sollicitatieproces ondersteunen of testimonials van onze klanten en medewerkers. Ondanks dat wij de relatie met die partners zorgvuldig onderhouden, zijn wij niet aansprakelijk voor de informatie en websites van onze partners. Wij controleren deze niet, en hebben er geen invloed op.

Nederlands recht
DSG en haar formules zijn op dit moment alleen gevestigd in Nederland. Op deze website, de vacatures en onze communicatie is daarom Nederlands recht van toepassing, tenzij wij samen met jou iets anders hebben afgesproken. Worden wij het ergens niet over eens, en moeten wij naar de rechter, dan is alleen de Nederlandse rechter bevoegd.

Werken Bij DSG logo

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe vacatures en ander nieuws

VacaturesExpertisesStages & Traineeship
© 2022 DSG. Alle rechten voorbehouden.
Privacy BeleidDisclaimer