Open menu
Werken Bij DSG logo

Alles wat jij wil weten over DSG

Meer over DSG en onze formules

Wil je meer weten over onze organisatie? Bekijk dan deze video of lees verder.

Deze formules zijn onderdeel van DSG

Met de formules Stiho, Giebels, Qoqon, Baars & Bloemhoff, Broeinest en Bouwmaat bedienen wij verschillende doelgroepen met materialen, gereedschappen, diensten, advies en inspiratie. Elke formule heeft een eigen assortiment gericht op een specifiek segment van de bouwindustrie.

Twee Stiho medewerker zijn druk bezig met hun werk.

Stiho is al sinds 1926 dé groothandel in bouwmaterialen, hout en plaat en levert aan bouwend Nederland. Met meer dan 20 vestigingen door heel Nederland is Stiho altijd dichtbij, met een goed gesorteerd assortiment afgestemd op de doelgroep.

Vacatures bekijken

Giebels is een deskundige en servicegerichte leverancier van een breed assortiment gereedschap veiligheidsartikelen (PBM), ijzerwaren, hang- en sluitwerk, bevestigingsmaterialen en machines.

Twee medewerks van Giebels op de werkvloer.
Een Qoqon medewerker bladert samen met een klant door een boek op zoek naar inspiratie.

Qoqon is een jong merk met een lang verleden. In 2019 bundelden DSG, Bouwcenter De Zeeuw en Bouwcenter Filippo hun krachten. Het resultaat: een nieuw merk, eigentijdse keuken & badkamer studio’s en experts met jarenlange ervaring in het vak.

Met een jonge club mensen van gemiddeld 35 jaar, speurt Baars & Bloemhoff internationale markten af op zoek naar nieuwe materialen en merken die interieurs in Nederland mooier kunnen maken. Een keur aan exclusieve materialen en merken is inmiddels uit voorraad leverbaar.

Twee Baars & Bloemhoff nemen samen hun werk door achter een computer.
Medewerker van Broeinest staat voor een kast.

Broeinest is dé materialenbibliotheek en ontmoetingsplek voor (interieur)architecten en ontwerpers. Broeinest is opgericht door Baars & Bloemhoff en brengt producenten, merken en materialen samen om zo de (interieur)architect en ontwerper, beter te bedienen, begrijpen en bereiken.

Bouwmaat is dé Nederlandse groothandel voor bouwmaterialen en is gebouwd op één grondgedachte: alles voor slimmer bouwen. Bouwmaat biedt de vakman alles op het gebied van bouw, hout, sanitair, elektra, gereedschappen, ijzerwaren, verf en keukens.

Twee Bouwmaat medewerkers genieten in de pauze van kopje koffie.
Werken Bij DSG logo

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe vacatures en ander nieuws

VacaturesExpertisesStages & Traineeship
© 2022 DSG. Alle rechten voorbehouden.
Privacy BeleidDisclaimer