Open menu
Werken Bij DSG logo

Stages & Traineeship

Werken bij DSG is werken bij een werkgever die geeft om duurzaamheid voor mens en planeet. Iedereen heeft ooit een eerste baan gehad en zelfs de meest doorgewinterde professional wist ooit niks. Bij DSG geloven we dat de nieuwe generatie een impuls geeft aan ons bedrijf, nieuwe energie en nieuwe inzichten. We bieden daarom met veel plezier en enthousiasme stage- en afstudeerplekken aan bij onze formules én op het hoofdkantoor waar de centrale diensten gevestigd zijn. 

Alle vacatures bekijken

Stages

Bij DSG hebben we stageplekken voor heel veel verschillende achtergronden en opleidingsniveaus. We hebben eigenlijk altijd wel een plek voor je. Wat we veel belangrijker vinden is dat je bij ons past. We zoeken jonge talenten die gedreven, onafhankelijk, betrokken en verantwoordelijk zijn.

Twee DSG stagiaires zitten buiten te genieten in de zon.
Een stagiair zit achter zijn laptop en is bezig met zijn afstudeerverslag.

Afstudeerstages

Bij DSG zijn ook afstudeerders van harte welkom. Ben jij HBO+ geschoold en heb je een opleiding binnen onze expertises? Neem dan snel een kijkje of er een afstudeerstage voor jou bij zit!

DSG Traineeship

Ben je net afgestudeerd in de richting van bedrijfskunde, bedrijfseconomie of A&O psychologie? Dan is het DSG traineeship wat voor jou! Je leert in 3 jaar een hecht bedrijf kennen dat locaties heeft in het hele land, veel verschillende afdelingen telt en veel verschillende mensen kent. In deze tijd krijg je de mogelijkheid om de organisatie beter te leren kennen en om jezelf te ontwikkelen, zowel op professioneel als persoonlijk vlak.

Onze vakgebieden

Werken Bij DSG logo

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe vacatures en ander nieuws

VacaturesExpertisesStages & Traineeship
© 2022 DSG. Alle rechten voorbehouden.
Privacy BeleidDisclaimer